GJM Bouwadviseurs heeft zich sinds de oprichting in 1979 ontwikkeld tot een onmisbare schakel in het bouwproces. Wij begeleiden een verbouwing of nieuwbouw vanaf het ontwerp tot aan de realisatie ervan.

Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit het opstellen van; programma’s van eisen, bouwkostenadvies met haalbaarheidsonderzoek, ontwerp, technische omschrijving, bouw- en werktekeningen, constructieadvies, milieu- en energieadvies, brandveiligheidadvies, geluidsadvies, dat naast het verzorgen van vergunningaanvragen, directievoering, bouwbegeleiding, bouwtoezicht en expertiserapportages. Daarbij kan er ook met BIM technieken gewerkt worden. De omvang van de opdracht bepaalt daarbij steeds de invulling en complexiteit van ons takenpakket.

GJM Bouwadviseurs vormt zo de spil in het bouwproces voor u als particulier, ondernemer, vereniging en (semi)overheid. U als klant kunt erop vertrouwen dat uw verbouwing of nieuwbouw in goede handen is en uitgevoerd kan worden volgens de gemaakte afspraken. Het bereiken van een optimale kwaliteit binnen een vastgesteld budget, dat is onze kracht!